Svima sretan Božić

img_0147Dragi ljudi, želim vam iz dubine srca čestit Božić. I to svima. Nama vjernicima koji u Božiću vide smisao postojanja ovog svijeta jer Isusovim rođenjem se stvara glavni preduvjet da uistinu sve postane novo, pa čak i da smrt konačno bude poražena. No, želim čestitati iskreno i Božić svima onima koji ne vide malog Isusa. Meni i u ovaj čas odjekuju Isusove riječi kako (naš) Otac dopušta da kiša njegova pada pravednima i nepravednima.

Bog je mudar, najmudriji. I On cijeli život ljude zove na obraćenje, a sam je rekao kako u Bibliji stoji, da “tko god zazove ime Gospodnje, bit će spašen… kako ne želi da itko propadne…” Zato ja želim da Ljubav koja dolazi od Božića grije sva vaša srca. I jednih i drugih, kako nitko ne bi bio zakinut toplinom Božića. Papa u mirovini, dobri naš Benedikt, jasno reče: “Bog nije podijelio ovaj svijet na one koje je spasio i na one koje je zaboravio.”

Dragi moji, prvo, oprostite meni ako sam vas ičim povrijedio, truditi ću se da se više to ne ponovi. Drugo, želim svakome od vas istinsku ljubav koju na ovaj svijet donosi rođenje Isusovo, u noći sjajnijoj od svih noći ikada koje su iza nas i onih koje će doći. Sretan Božić, prijatelji.

Marin Miletić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *